2 muz fiber için ürünler (4)

AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ YEMEĞİ
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
Mısır - Tahıllar

Mısır - Tahıllar

Mısır, bazı İngilizce konuşulan ülkelerde "corn" olarak bilinen, eski zamanlarda evcilleştirilmiş büyük bir tahıl bitkisidir. Yapraklı sap, taneyi içeren koçanlar üretir; bu tanecikler "çekirdek" olarak adlandırılır. Mısır çekirdekleri genellikle nişasta olarak yemek pişirmede kullanılır. Mısırın altı ana türü dent, flint, pod, patlamış mısır, un ve tatlıdır. Protein: %12.5 Nem: %14 Mineral Karışımı: %0.5 maksimum Toplam Atık Kirleticiler: %2 maksimum Kırık Tahıl: %5 maksimum Tahıl Cinsleri: %4 Filizlenmiş Tahıl: %3 Radyasyon: normal Canlı Böcek: yok
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.